Dos de los jóvenes encarcelados en el Vallès por las protestas del 18-O serán liberados hoy (cast/cat)

Alerta Solidària ha anunciat que l’Álvaro i el David de Parets del Vallès, empresonats a la presó de joves de la Roca del Vallès arran de les protestes contra la sentència, seran alliberats avui.

Van ser detinguts al carrer d’Aragó de Barcelona pels Mossos d’Esquadra el divendres 18 d’octubre a la matinada i empresonats l’endemà, acusats de desordres públics, danys i atemptat contra l’autoritat. Segons que explica el seu advocat, Eduardo Cáliz, els acusen d’haver llançat pedres contra una furgoneta de la Brimo en els aldarulls del passeig de Gràcia d’aquella nit. Els joves ho neguen, i fins i tot diuen que no hi eren, al passeig de Gràcia.

Cáliz també diu que a les tres de la matinada d’aquell divendres, quan volien tornar a casa, van aparèixer dues furgonetes de la Brimo i els van apallissar. Els van donar cops a la cara i al cap, s’hi van tirar a sobre i els van detenir. Els van haver de fer dos punts de sutura, un a la cama i un altre al cap, i tenien ferides i hematomes per tot el cos. Van ser atesos a l’hospital de guàrdia amb ferides considerables.

https://www.vilaweb.cat/noticies/dos-joves-empresonats-protestes-18o-seran-alliberats-avui/

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS