Dones molinenques som cridades a declarar als jutjats de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat.

6

Dones molinenques som cridades a declarar als jutjats de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat.

Ens concentrarem el proper dimecres 28 de maig a les 9h. del matí davant el Jutjat de Pau de Molins de Rei, Avinguda de València núm. 21, per acompanyar a una de les dones auto-inculpades que ha estat cridada a declarar.
A finals del 2007 amb la acusació de grups ultra-conservadors contra les dones que han avortat, fou detingut el personal mèdic i es procedí a la requisada de les fitxes mèdiques en les clíniques que es practicaven avortaments a Barcelona i altres indrets de l’Estat Espanyol.

Les dones organitzades en grups locals i a través de la “Xarxa Feminista” hem contestat recollint auto-inculpacions de més dones, per donar suport a les persones denunciades i exigir modificacions a la “Llei d’Avortament del 1985”.
La Campanya pel Dret a l’Avortament que hem endegat sota el lema “Les dones parim, les dones decidim. Jo també he avortat”, s’ha concretat amb reunir auto-inculpacions arreu del País, o­n moltes dones hem manifestat que també hem avortat; això significa transgredir el Codi Penal en vigor i ésser tractades com a delinqüents per decidir sobre el nostre cos i les nostres vides.

Més info: xarxafeminista.org/dretalpropicos