Demanen la dissolució de la junta de l’A.V. de Les Arenes

[Traducción al castellano]

Un grup de socis de l’Associació de Veïns de Les Arenes demana que es dissolgui l’actual directiva de l’entitat i es convoquin noves eleccions degut a que, segons el seu portaveu, Pablo Gómez, “la junta es va constituir sense convocar a tots els socis de l’associació per què hi anessin a votar”.

Asseguren que als darrers comicis, celebrats a l’octubre del 2007, només es van presentar 27 persones i no es van escollir tots els membres necessaris per formar la junta. A més, afirmen que, un any després, hi ha 7 vacants de persones que han deixat el seu càrrec.

Problemes al barri
El problema, però, no radica simplement en aquest fet, sinó en un moviment reivindicatiu, que va sorgir ara fa un any, en què els veïns demanen millores al barri “que no són escoltades ni resoltes”, segons Gómez.

La polèmica s’ha avivat, a més, arrel dels convenis que l’entitat veïnal va signar amb l’Ajuntament els anys 2003 i 2005 en què s’estableix la cessió de la seu social del barri per passar a ser un equipament públic, en cas que l’Associació de Veïns desaparegui, “tenim dret a fer el que volem amb el patrimoni que nosaltres mateixos vam construir”.

Gómez anuncia que volen exigir “que es canviïn els Estatuts de l’associació per què cap president pugui signar cap document sense el vistiplau dels altres membres de la junta directiva”. Ja s’han recollit 106 signatures per demanar una assemblea extraordinària, petició que encara no ha estat contestada.

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS