Convocatòria i accions per la Vaga General del 14N a Olot

14N tots al carrer! from mcaolot on Vimeo.

CNT ha acordat convocar vaga general el proper 14 de novembre, i ho farem de forma diferenciada i amb les nostres pròpies reivindicacions i plantejaments. Diem que aquesta vaga és necessària però no suficient i cridem a portar-la més enllà del guió estèril i frustrant al que ens té acostumats el sindicalisme institucional.

El nostre repte és que aquesta vaga enforteixi la voluntat de lluita i auto organització de capes cada vegada més grans de la classe treballadora, construint la capacitat d’impulsar noves convocatòries i mobilitzacions a nivell global i en els diferents sectors.

Convoquem a la vaga del 14N amb voluntat de continuïtat. Hem de trencar també amb un format de vaga que està lluny de ser suficient per fer front a aquestes polítiques. Tenim el repte de ser capaços d’anar més enllà d’aturades de 24 hores aïllades en el temps, cal caminar d’una manera clara i contundent cap a la Vaga General Indefinida.

Cridem a organitzacions sindicals i moviments socials anticapitalistes a treballar des d’ara mateix per desbordar i donar continuïtat a la vaga del 14N. A prendre de forma immediata el carrer i les empreses per no abandonar-les. Fer que la vaga general deixi de ser poc més que un lema, per convertir-se en una eina real de lluita és el nostre objectiu, i el 14N hem de donar el proper pas per fer-ho realitat, amb totes les nostres forces per que ens hi juguem molt.

14N Vaga General! A per totes!

 

Podeu veure un vídeo, un diari que hem editat especialment per l’ocasió i tots els documents de propaganda a la nostra web.

http://www.cntolot.org/

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS