Contra l’agressió imperialista i per la tornada de la pau a Síria

Mentre assistim a l’esfondrament de la “revolució síria” anem coneixent cada cop més detalls de la participació de les potències occidentals en ella. Els rebels fonamentalistes que s’havien fet forts a Oms i pretenien fundar al barri de Baba Amr un Emirat Islàmic han abandonat en la seva fugida tot tipus de material bèl·lic davant l’escomesa de l’Exercit Nacional Siri.
L’autoanomenat “Exercit Lliure de Síria” que havia rebut cobertura econòmica, militar I logística directament de països com França, Anglaterra I els Estats Units han abandonat material militar d’alta tecnologia provinent sobretot d’Israel I dels Estats Units, incloent fusells d’assalt, coets antitanc , rifles de mira telescòpica, metralladores i abundant munició.
Al mateix temps l’Exercit Nacional Siri ja ha fet més de 1.500 presoners entre ells varis comandaments de forces especials franceses, un d’ells coronel del servei de transmissions de la DGSE. Els imperialistes francesos amb el seu President al capdavant ja han començat a fer els passos per aconseguir el seu alliberament demanant la mediació de Rússia.
Les xifres de morts per l’intervenció de mercenaris islamistes finançats i ajudats per les potències occidentals ja ha costat al poble de síria més de 3.000 soldats de l’exercit siri caiguts en combat I 1.500 civils morts en atacs terroristes.
Notis el terrible contrast de xifres de baixes entre els militars siris I el cinisme dels mitjans de comunicació occidentals que situen a les forces armades sirianes sistemàticament com a culpables de la violència al país.
Un altre punt lamentable en la visió esbiaixada que s’ha volgut donar dels esdeveniments ocorreguts a Síria el dona la desorientada “esquerra” estatal que ha repetit ,com en el cas de Líbia, el mateix esquema atlantista, donant per bones les informacions dels mitjans de la premsa occidental burgesa i idealitzant els terroristes islamistes com a llibertadors i revolucionaris.
Després de la caiguda de l’últim bastió dels terroristes estrangers a Oms només cal esperar que la situació interna a Síria es normalitzi i el seu poble pogui tornar a recuperar la pau que tant anhela. Només aquest retorn a la seguretat permetrà la posada en marxa efectiva de les reformes polítiques assegurades per la nova Constitució de la República Àrab de Síria.

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS