Concert Solidari a Ponent

En català :

4t Solidaritat és Força !!

Dissabte 14 de març 2009 , 22h al Local Social de La Guardia d'Urgell (Lleida)

Enguany, i ja en van quatre, el Col·lectiu a les Trinxeres de les Terres de Ponent, organitza el SOLIDARITAT ÉS FORÇA! Aquest és un concert o­n «els possibles beneficis» es destinen a alguna causa determinada. Aquest any aniran destinats als moviments socials de la vila de Balaguer, i més concretament a l’associació cultural A.C. Cercle Obert i el local social d’assajos de grups musicals, teatrals,… La Factoria del Ritme.

L’acte es realitzarà al local social de La Guardia d’Urgell i comptarà amb l’actuació dels grups: RED BANNER (Molins sense rei, presentant nou disc «Una altra història), UNDECIMO MANDAMIENTO (Bilbo, presentant nou disc «Más fuego»), ATRAKO A MANO ARMADA (Cerdanyola del Vallès) i EVIL MINDED (BCN, realitzant el seu últim concert i regalant CD) Entrada : 7 Eu.

+ Informació : alestrinx@nodo50.org

———————————————————————-——————————-

En castellano :

4t Solidaritat és Força !!

Sabado 14 de marzo 2009 , 22h en el Local Social de La Guardia d'Urgell (Lleida)

Éste año, y ya van cuatro, el Col·lectiu a les Trinxeres de les Terres de Ponent, organiza el SOLIDARITAT ÉS FORÇA! Éste es un concierto donde «los posibles beneficios» son destinados para alguna causa determinada. Éste año irán destinados a los movimientos sociales del pueblo de Balaguer, y más concretamente a la asociación cultural A.C. Cercle Obert y al local de ensayos de grupos musicales, teatrales,… La Factoria del Ritme.

El acto se realizará en el local social de La Guardia d’Urgell i contará con la actuación de los grupos: RED BANNER (Molins sense rei, presentado nuevo disco «Una altra història»), UNDECIMO MANDAMIENTO (Bilbo, presentando nuevo disco «Más fuego»), ATRAKO A MANO ARMADA (Cerdanyola del Vallès) y EVIL MINDED (BCN, realizando su último concierto y regalando CD). Entrada 7 Eu.

+ Información : alestrinx@nodo50.org

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS