Publicado en: 12 octubre, 2015

Concentració dimecres 14 d’octubre a les 18,30 Exigim el centre d´urgéncies atencio primaria (CUAP) a Gràcia.

Por Lucha Internacionalista

El nostre districte és l’únic de Barcelona que no disposa d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP), el que obliga als usuaris de la sanitat a anar, i col•lapsar possiblement, els serveis d’urgències dels gran hospitals com els del la Vall d’Hebron o de Sant Pau.

El nostre districte és l’únic de Barcelona que no disposa d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP), el que obliga als usuaris de la sanitat a anar, i col·lapsar possiblement, els serveis d’urgències dels gran hospitals com els del la Vall d’Hebron o de Sant Pau. El CUAP de Gràcia hauria d’estar en funcionament des de 2012.

 

Aquesta situació ja va ser denunciada a finals de mes de juliol per l’Assemblea de Pensionistes de Gràcia (APG) en una reunió amb la Comissionada de Salut de l’Ajuntament, Gemma Tarafa, i amb el gerent del Consorci Sanitari de Barcelona (CSB), Jaume Estany.

 

En aquesta reunió, la Comissionada de Salut i el gerent del Consorci es van comprometre a presentar un projecte abans de la propera reunió, a l’Hospital de l’Esperança, amb la APG del proper dia 14 d’octubre . A dia d’avui, l’Assemblea no ha rebut cap document.

 

L’Assembla Pensionista de Gràcia exigeix la concreció d’aquest compromís per conèixer el nombre de personal sanitari i administratiu, l’autorització per iniciar el projecte del CUAP que vol que sigui de gestió pública.

 

L’Assemblea Pensionista de Gràcia crida als graciencs i gracienques a concentrar-se davant de l’Hospital de l’Esperança el proper dia 14 d’octubre a les 18,30 h, on tindrà lloc la reunió amb el CSB i l’Ajuntament per donar suport a l’exigència d’un servei d’urgències de 24 hores al nostre barri.

 

Gràcia, 3 d’octubre de 2015

 

-->
COLABORA CON KAOS