Concentració davant del Rectorat de la UB a Plaça Universitat divendres a les 19 hs[Traducción al castellano]

Divendres a les 19h el moviment estudiantil realitzarà una concentració davant del Rectorat de la UB, a Pl. Universitat.

Serà el moment en que vàries facultats ocupades de les diferents universitats de Barcelona es traslladaran al Rectorat de la UB a mantenir l'ocupació d'aquest edifici (ja ocupat des del 20 de novembre) durant tot el Nadal.

Volem convidar a tothom, activistes, col·lectius i moviments socials a venir i donar suport a aquesta lluita dels estudiants que té una intensitat que no es veia des de feia molts anys, més quan aquesta lluita està sent fortament criminalitzada a nivell mediàtic.

A més, es demanarà la retirada de les 6 expulsions que el Rectorat de la UAB ha decidir dur a terme a estudiants que es van mobilitzar el curs passat contra Bolonya en el campus de la UAB. Unes expulsions gravíssimes, que s'han dut a terme utilitzant un reglament franquista del 1954 i que suposen un fre al diàleg i un atac al conjunt del moviment estudiantil.

Es realitzarà una roda de premsa i continuació s'obrirà el micròfon als moviments socials perquè puguin transmetre els seus missatges.

Coordinadora d'Assemblees d'Estudiants, dijous 18 de desembre de 2008.

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS