Comunicat de Mollet amb Cuba

5

Mollet amb Cuba recull 3.380,10 euros (4.984 dolars) per a la solidaritat amb Cuba.

Amb aquesta quantitat l'entitat molletana superà amb escreix l'objectiu que s'havia marcat i farà realitat el seu projecte d'ajuda a una llar d'infants de La Havana.

Aquesta setmana Mollet amb Cuba ha tancat el balanç econòmic del Sopar Solidari amb Cuba que va organitzar el passat divendres, 16 de Novembre al Mercat Vell de Mollet. L'entitat vol fer públic el resultats econòmics per tal de compartir, de forma transparent, l'èxit assolit amb tota la gent que ha fet possible aquest excel·lent resultat.

Es van vendre 276 tiquets pels sopar a un preu de 15 € encara que més gent va assistir-hi a la festa posterior cosa que fa que podem parlar d'una assistència del voltant de 300 persones. Sumant els ingressos per venda de tiquets i pel servei del bar i descomptant el cost del menjar i el beure el saldo final del sopar és d'un benefici de 3380 euros amb 10 cèntims (4.984 dolars).

Cal destacar que absolutament tot el treball necessari per la organització del menjar (cuina, servei de taules, muntatge, desmuntatge, neteja, transport,…) va ser realitzat voluntàriament pels amics i amigues de Mollet amb Cuba i que es va contar amb ajudes de proveïdors e institucions que van facilitar l'organització de l'acte.

Amb aquests ingressos es supera àmpliament els 3.000 dòlars pressupostats per tal d'equipar la Llar d'Infants «Mágicos Constructores» de el municipi de El Cerro a La Havana. Davant de l'èxit econòmic Mollet amb Cuba es planteja assumir més petits projectes concrets de cooperació amb el desenvolupament del poble cubà.

Properes activitats

Donat que l'entitat es planteja la seva continuïtat amb fermesa ara ha començat el procés de legalitzar-se com a Associació Solidària davant les institucions. També portarà a terme un encontre amb el Cònsol General de Cuba a Barcelona, Carlos Castillo, que, tot i estar previst, no va poder assistir al sopar però que ha mostrat el seu interès per conèixer i recolzar al grup molletà. Mollet amb Cuba també sortirà al carrer el proper diumenge 16 de desembre al matí per muntar una taula informativa a la Rambla de Mollet o­n continuarà donant difusió a la seva tasca.Agraïments

Finalment, Mollet amb Cuba vol tornar a fer constar el seu públic i sincer agraïment a totes les persones, entitats, empreses, comerços, institucions i mitjans de comunicació que d'una o altra forma han fet possible l'èxit social i econòmic del sopar. Gràcies.


Podeu ampliar la informació amb:

Joaquim Fuertes (664 105 840)

Dolors Puig (600 069 292)

O també podeu contactar per e-mail a l'adreça molletambcuba@gmail.com

i tota la informació a la web:http://molletambcuba.bloc.cat

Fotos del sopar:&nbsp
http://picasaweb.google.es/molletambcuba/SoparSolidari161107