Comunicat de l’Assemblea de Joves de Lleida davant la detenció de tres joves aquest migdia

14

Aquest migdia han estat detinguts tres joves, un davant del Rectorat de la UdL quan es dirigia a l’acampada d’estudiants al campus de Cappont i els altres dos joves han estat detinguts a la sortida del campus de Cappont. Volem manifestar que aquestes són unes detencions purament polítiques, contra tres jov…es militants actius dels moviments socials de la ciutat, que per la seva implicació en les lluites socials de Lleida han estat detinguts en un intent de fer callar la veu d’aquells que lluitem contra aquest sistema injust.

Davant d’aquests fets l’Assemblea de Joves de Lleida es solidaritzem amb els detinguts, a la vegada que exigim la seva immediata posada en llibertat; detencions com aquestes demostren com el sistema capitalista, amb l’ajuda del seu aparell de repressió no escatima esforços per tal d’intentar fer callar aquells que lluiten per transformar aquest sistema i construir un futur millor i digne.

Animem al jovent lleidatà, i al conjunt de la ciutadania, a mobilitzar-se contra aquestes detencions i a solidaritzar-se amb els joves detinguts. Properament anirem informant de més detalls sobre la detenció i de les mobilitzacions que vagin sorgint. Ara mateix està convocada una concentració a les portes de la comissaria dels Mossos d’Esquadra (Carrer de Sant Hilari, 38).

No ens faran callar, hem perdut la por!
Llibertat detinguts!