[Catalunya] Cortes en todo el Principat para denunciar la represión (cast/cat)

Publicidad

Dues mil persones han arribat a tallar l’autopista AP-7 per exigir l’alliberament del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, detingut a Alemanya, i de tots els presos polítics catalans. El tall ha causat cues importants.

Els CDR també han tallat la A-2 a l’alçada d’Alcarràs (Segrià) en sentit Barcelona. Segons el Servei català de Trànsit, el tall s’ha produït al voltant d’un quart d’onze del matí.

Per a consultar l’estat del trànsit premeu ací.

A quarts d’onze del matí, el tall de la AP-7 ha quedat reduït en un sol punt, deixant sortir els vehicles aturats que anaven en direcció nord.

El moment en que els deixen passar els vehicles a la sortida nord de l’AP7 que havien quedat atrapats en direcció a França.

 

Els manifestants, convocats pels CDR de la zona, han arribat a l’autopista al voltant de les 7.45 del matí. Vesteixen jerseis amb caputxes pel fred i porten armilles reflectants perquè els vehicles els vegin des de la distància.

Més imatges de la protesta:

Els CDR també s’han posat en marxa al sud del Principat i han tallat la N-340 a Alcanar. Desenes de persones n’han ocupat la calçada a les 8.30 del matí. El tall genera cues d’un quilòmetre segons el Servei Català de Trànsit. Els manifestants demanen l’alliberament dels presos polítics i fan crides a la vaga general. Els talls a la N-340 són habituals. Cada dia els veïns de la zona la tallen per exigir la gratuïtat de la AP-7.

Els talls a Barcelona
A la capital del Principat, els manifestants han tallat la Meridiana i la Diagonal durant més d’una hora. Portaven pancartes amb lemes com ‘Llibertat, us volem a casa. Fem República’ o ‘Estem preparades, trenquem les cadenes’. El tall de la Meridiana s’ha fet a l’alçada de Fabra i Puig. Pel que fa a la Diagonal, la Guàrdia Urbana informa que els vehicles han pogut circular pels laterals de l’avinguda.

También podría gustarte

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More