Castelló de la Plana: CONCENTRACIÓ pel Parc Ribalta

Publicidad

[Traducción al castellano]

Abans que res dir-vos que els quatre companys detinguts ahir de vesprada per encadenar-se i aturar les obres van ser alliberats durant la vesprada.
Des d’ací una abraçada solidària.

Informar-vos també que ahir dimarts Salvem El Ribalta va celebrar una assemblea oberta on es va acordar:
– d’anar acudint, per torns segons la disponibilitat, a partir d’avui dimecres 6 de maig a les 8 del matí, al Parc Ribalta per impedir que es facen les “obres”. (Zona del parc amb el Passeig de Morella)
– fer una nova assemblea oberta avui dimecres 6 de maig a les 19:30 hores al mateix parc, per tal d’acordar noves accions i coordinar la lluita. (Zona del parc amb la Farola)
– convocar a tot el poble de Castelló a una massiva CONCENTRACIÓ CIUTADANA el proper DIJOUS&nbsp 7 de MAIG, a les 20:00 hores al Parc Ribalta (Zona del parc amb el Passeig de Morella) per tornar a expressar el nostre rebuig frontal a un projecte de l’Ajuntament de Castelló que pretén destrossar un parc històric malgrat els informes tècnics en contra i els milers de signatures demanant el canvi de traçat de la línia.

Entre tots i totes ho podem aconseguir. Aturem aquesta nova barbaritat!

Casal Popular de Castelló

Plataforma SOS Ribalta

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More