Campanya de criminalització de la coalició Repúbliques Sobiranes a Europa, a través del diari espanyol ABC

Publicidad

[Traducción al castellano]

El Secretariat Nacional d’Estat Valencià, denuncia la campanya de criminalització i assetjament que des d’instàncies governamentals espanyoles s’està fent per impedir la presentació de les candidatures de la coalició Repúbliques Sobiranes a Europa (RSE) a les pròximes eleccions europees, una coalició que conforma la nostra organització juntament amb els partits germans valencians ENV i RV-pve, els aragonesos TA i EA, i el català BEC.

La campanya pretén impedir que la coalició recapte els avals necessaris de 50 càrrecs públics electes imprescindibles per a formalitzar les candidatures, i no ha dubtat en usar els pitjors instruments de les clavegueres com la insídia i la calúmnia a través de filtracions com les aparegudes al diari conservador espanyol ABC de hui mateix en què se’ns acusa de possibles vinculacions amb l’esquerra abertzale.

Estat Valencià és conscient a més que està campanya no sols està dirigida als partits membres de la coalició Repúbliques Sobiranes a Europa, sinó a totes les candidatures de les esquerres sobiranistes i de les esquerres anticapitalistes d’arreu l’Estat espanyol, en un nou episodi del que no podem qüalificar d’altra manera que “guerra bruta” i que afecta a tots els demòcrates, a tota la ciutadania, afegint-se a les ja de per sí poderoses mordasses i restriccions que la legislació espanyola imposa.

Per tant, a l’hora que ens solidaritzem amb tots els demés afectats per esta nova insídia repressora, demanem a tots els demòcrates la seua solidaritat i que es mantinguen alerta per impedir la criminalització i la repressió. Garantir la presentació de totes les candidatures anunciades als pròxims comicis al Parlament Europeu és una obligació democràtica.

Estat Valencià anuncia públicament que exigirà responsabilitats per les informacions tergiversadores i calumnioses que tenen origen en el govern del PSOE, lacai d’interessos indignes.

No ens van a silenciar!

Vixca València Lliure!
Viva Aragón Libre!
Visca Catalunya Lliure!

Vixca la Llibertat!

ESTAT VALENCIÀ

– – – – – – – – – -&nbsp

El 2 de maig, en un article d’ABC signat DM/JP, citant fons del Ministeri de l’Interior, es vincula a la coalició PER LES REPÚBLIQUES SOBIRANES A EUROPA amb l’independentisme basc, fent aparèixer a la coalició dels sobiranistes republicans aragonesos, catalans i valencians, com una coalició per a poder ser utilitzada per Batasuna.

Davant esta notícia, que considerem un atac del govern de Zapatero a través del seu Ministeri de l’Interior, a la democràcia, i als ciutadans aragonesos, catalans i valencians, per dificultar d’arrel al sobiranisme republicà d’estos territoris, criminalitzant la candidatura PER LES REPÚBLIQUES SOBIRANES A EUROPA, comuniquem als nostres pobles respectius que continuarem recollint els avals necessaris perquè estos ciutadans puguen exercir el seu dret al vot.

Valéncia, Barcelona, Zaragoza, a 2 de maig de 2009.

El Representant General de la coalició PER LES REPÚBLIQUES SOBIRANES A EUROPA

Josep Velasco Santamaría

ESQUERRA NACIONALISTA VALENCIANA

http://www.abc.es/20090502/nacional-terrorismo/temen-batasuna-quiera-colarse-20090502.html

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More