Campanya de criminalització contra la coalició REPÚBLIQUES SOBIRANES A EUROPA

Publicidad

Campanya de criminalització de la coalició Repúbliques Sobiranes a Europa.

A través del diari espanyol ABC, que cita fonts del ministeri espanyol d’Interior

El Secretariat Nacional d’Estat Valencià, denuncia la campanya de criminalització i assetjament que des de instàncies governamentals espanyoles s’està fent per impedir la presentació de les candidatures de la coalició Repúbliques Sobiranes a Europa (RSE) a les pròximes eleccions europees, una coalició que conforma la nostra organització juntament amb els partits germans valencians ENV i RV-pve, els aragonesos TA i EA, i el català BEC.
La campanya pretén impedir que la coalició recapte els avals necessaris de 50 càrrecs públics electes imprescindibles per a formalitzar les candidatures, i no ha dubtat en usar els pitjors instruments de les clavegueres com la insídia i la calúmnia a través de filtracions com les aparegudes al diari conservador espanyol ABC de hui mateix en què se’ns acusa de possibles vinculacions amb l’esquerra abertzale.
Estat Valencià és conscient a més que està campanya no sols està dirigida als partits membres de la coalició Repúbliques Sobiranes a Europa, sinó a totes les candidatures de les esquerres sobiranistes i de les esquerres anticapitalistes d’arreu l’Estat espanyol, en un nou episodi del que no podem qüalificar d’altra manera que “guerra bruta” i que afecta a tots els demòcrates, a tota la ciutadania, afegint-se a les ja de per sí poderoses mordasses i restriccions que la legislació espanyola imposa.
Per tant, a l’hora que ens solidaritzem amb tots els demés afectats per esta nova insídia repressora, demanem a tots els demòcrates la seua solidaritat i que es mantinguen alerta per impedir la criminalització i la repressió. Garantir la presentació de totes les candidatures anunciades als pròxims comicis al Parlament Europeu és una obligació democràtica.
Estat Valencià anuncia públicament que exigirà responsabilitats per les informacions tergiversadores i calumnioses que estan en el govern del PSOE, lacai d’interessos indignes.

No ens van a silenciar!

Vixca València Lliure!
Viva Aragón Libre!
Visca Catalunya Lliure!

Vixca la Llibertat!

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More