Barcelona. Prou massacres a Síria. Concentració Divendres 7 d’abril a les 19,30 a la Plça Sant Jaume

Repudiem nou atac químic criminal de Bashar Al Assad a Síria (Cat-cast)

Comunicat de la Unitat Internacional dels Treballadors-Quarta Internacional (UIT-QI)

S’ha produït una nova acció criminal i genocida del dictador Bashar amb el suport de l’aviació russa de Putin. Un bombardeig amb un element químic ha matat 72 persones i ha deixat desenes de ferits aquest dimarts 4 d’abril, de matinada, a la localitat de Jan Seijun, província nord-occidental de Idlib (Síria). «El nombre de morts confirmat és 72, vint dels quals són nens. Hi ha al voltant de 560 afectats. Però encara el personal està en xoc, així que estimo que aquesta no serà la xifra definitiva», explica el doctor Mohamed Katoub, coordinador a Turquia de l’Associació Mèdica Sirià Americana (SAMS).

L’Observatori Sirià per als Drets Humans culpa de l’atac a avions de l’exèrcit sirià o de l’aviació russa, que haurien llançat projectils carregats de gas sarín.

Aquest crim es torna a cometre amb la complicitat dels EE. UU i de les potències imperialistes que cínicament fan declaracions de repudi però permeten l’existència i les accions criminals de Bashar i Putin.

Cal recordar la massacre química, que va tenir lloc a Ghouta, perifèria de Damasc, a l’agost del 2013. L’atac químic del règim de Bashar al Assad va matar, en qüestió de minuts, a més d’un miler de persones, la majoria de les quals van ser dones i nens que estaven dormint tranquil·lament en l’Est i l’Oest de Ghouta. Com altres massacres, la massacre química ha passat i el culpable segueix impune.

Cridem als pobles del món i a les organitzacions polítiques, sindicals, estudiantils i de l’esquerra mundial a expressar el seu repudi i solidaritat amb el poble rebel sirià.

Prou de bombardejos a Síria. Fora totes les intervencions militars estrangeres. Llibertat per als presos polítics. A baix la dictadura de Bashar al Assad. No al ISIS. Suport a la resistència del poble sirià. Per la ruptura de relacions dels governs amb la dictadura d’Al Assad.

Unitat Internacional dels Treballadors-Quarta Internacional (UIT-QI)

5 d’abril de 2017

http://www.uit-ci.org/index.php/noticias-y-documentos/revolucion-arabe/1146-repudiamos-nuevo-ataque-quimico-criminal-de-bashar-al-assad-en-siria

Comunicado de la Unidad Internacional de los Trabajadores-Cuarta Internacional (UIT-CI)

Repudiamos nuevo ataque químico criminal de Bashar Al Assad en Siria

Se ha producido una nueva acción criminal y genocida del dictador Bashar con el apoyo de la aviación rusa de Putin. Un bombardeo con un elemento químico ha acabado con la vida de 72 personas y ha dejado decenas de heridos este martes 4 de abril, de madrugada, en la localidad de Jan Seijun, provincia noroccidental de Idlib (Siria). «El número de muertos confirmado es 72, veinte de los cuales son niños. Hay alrededor de 560 afectados. Pero todavía el personal está en shock, así que estimo que ésta no será la cifra definitiva», explica el doctor Mohamed Katoub, coordinador en Turquía de la Asociación Médica Sirio Americana (SAMS).

El Observatorio Sirio para los Derechos Humanos culpa del ataque a aviones del ejército sirio o de la aviación rusa, que habrían lanzado proyectiles cargados de gas sarín.

Este crimen se vuelve a cometer con la complicidad de los EE.UU y de las potencias imperialistas que cínicamente hacen declaraciones de repudio pero dejan correr la existencia y las acciones criminales de Bashar y Putin.

Basta recordar la masacre química, que tuvo lugar en Ghouta, periferia de Damasco, en agosto de 2013. El ataque químico del régimen de Bashar al Assad mató, en cuestión de minutos, a más de un millar de personas, la mayoría de las cuales fueron mujeres y niños que estaban durmiendo tranquilamente en el Este y el Oeste de Ghouta. Como otras masacres, la masacre química ha pasado y el culpable sigue impune.

Llamamos a los pueblos del mundo y a las organizaciones políticas, sindicales, estudiantiles y de la izquierda mundial a expresar su repudio y solidaridad con el pueblo rebelde sirio.

Basta de bombardeos en Siria. Fuera todas las intervenciones militares extranjeras. Libertad a los presos políticos. Abajo la dictadura de Bashar al Assad. No al ISIS. Apoyo a la resistencia del pueblo sirio. Por la ruptura de relaciones de los gobiernos con la dictadura de Al Assad.

Unidad Internacional de los Trabajadores-Cuarta Internacional (UIT-CI)

5 de abril de 2017

http://www.uit-ci.org/index.php/noticias-y-documentos/revolucion-arabe/1146-repudiamos-nuevo-ataque-quimico-criminal-de-bashar-al-assad-en-siria

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS