Barcelona: dissabte 11 d’abril a les 18h a Plaça Sant Jaume. Solidaritat amb el camp de refugiats palestins de Yarmuk, a Síria

Publicidad

Solidaritat amb el camp de refugiats palestins de Yarmuk, a Síria

L’1 d’abril l’Estat Islàmic va entrar al camp de Refugiats palestins de Yarmuk, al sud de Damasc, on milers de palestins i sirians estan atrapats des de fa dos anys per un setge ferotge del règim de Baixar al-Assad i els seus col·laboradors, que ha causat la mort per fam de més de 200 persones i la propagació d’epidèmies.

La situació humanitària ja era desesperada, i ara Yarmuk s’ha convertit en un camp obert de batalla. La resistència s’enfronta d’una banda a les ordes integristes de l’EI i de l’altra a l’exèrcit d’Al-Assad ,que està llançant els mortífers barrils explosius dins del camp mentre impedeix la fugida de la gent.

Volem mostrar la nostra solidaritat amb la població de Yarmouk i reclamem que es protegeixin les vides del 18.000 palestins i sirians que hi viuen, mentre renovem la nostra solidaritat amb el poble sirià, que ha acollit durant 60 anys els seus germans I germanes palestins i reclamem el dret del retorn de tots els refugiats palestins a la Palestina històrica.

Convoquem tothom qui defensa la lliberrtat i la justícia a sortir al carrer amb solidaritat amb Yarmuk el proper dissabte 11 d’abril a les 18h a Plaça Sant Jaume.

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More