Aturem el genoci al poble palestí

Unes tres mil persones s’han concentrat en la Plaça de l’Ajuntament de València per exigir que s’ature el genocidi al poble palestí, la finalització de la invasiói del bloqueig a la Franja de Gaza i el compliment de les convencions internacionals, de les resolucions de la ONU i del dret internaciona. Així com que el governs valencià i espanyol condemnen la massacre. La concentració s’ha convertit en una manifestació fins el consulat dels EE.UU a València.

La Plataforma per Palestina està formada per més de cuaranta organitzacions palestines, àrabs, ONGs, moviments socials, sindicats, partits polítics… del País Valencià.

El proper dia dissabte 10, a les 18 hores, es farà una nova concentració al consulat americà (Pintor Sorolla cantonada Dr. Romagosa).&nbsp

Dissabte 17, a les 18 hores, tindrà lloc una manifestació des de la Plaça de Sant Agustí fins la Delegació del Govern (Plaça del Temple). La manifestació començarà a les 18 hores.

A més, es fa una crida a la societat valenciana per penjar pancartes i mocadors palestins als balcons i a que participe en totes les convocatòries unitàries que es convocaran en els propers dies.

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS