Acte a Espai Vilaweb 28 d’abril: Independència i Països Catalans

Publicidad

Amics i amigues,

Coincidireu amb nosaltres que estem vivint un moment transcendental per al conjunt del país, i dues dates electorals marcaran de manera important l’agenda política: el 24 de maig amb les eleccions municipals i als Parlaments del País Valencià i les Illes. I, molt especialment, les eleccions plebiscitàries al Parlament de Catalunya del 27 de setembre.

Espai Mata de Jonc us informem que el pròxim 28 d’abril, a les 19,30 h, organitzem un acte (a l’Espai Vilaweb c/Ferlandina,43 de Barcelona) en què donarem la paraula a les dues organitzacions polítiques que -per ara- han signat el Manifest «Compromís pels Països Catalans» : ERC i la CUP. Per part d’ERC participarà Joan Lladó, d’ERC-Mallorca i estem pendents de la persona-ponent que participarà en representació de la CUP. Tot i que també hi són convidades totes les persones i entitats que són sensibles al futur de la nostra nació.

El que pretenem amb aquest acte, en el moment que comencem a debatre sobre la construcció d’estructures d’estat, a definir el model de país i sorgeixen tot d’iniciatives per impulsar un debat constituent sobre la futura República Catalana; és que els Països Catalans no caiguin en l’oblit i prenguin tot el protagonisme en el nostre Full de Ruta nacional des del primer instant.

El pròxim 28 d’abril doncs, volem convidar-vos a assistir a l’acte que us anunciem i participar-hi en tant que entitats que signareu el Manifest al seu moment. És necessari visualitzar i aprofundir el debat sobre com relligar el conjunt de la nostra nació dins el procés sobiranista que viu el Principat de Catalunya i com impulsar en la resta de territoris dels Països Catalans processos semblants.

Us preguem que ens ajudeu a fer difusió del debat.

Passades les vacances podrem informar-vos del segon ponent, i us enviarem un cartell i una targeta d’invitació que podreu fer arribar als vostres contactes.

Us mantindrem informats.

Moltes gràcies, rebeu una cordial salutació de Josep Poveda en nom d’ESPAI MATA DE JONC.

www.espaimatadejonc.cat

info@espaimatadejonc.cat

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More