Acords adoptats en l’assemblea d’afectats per l’ERO de Nissan convocada per CGT el 31 de juliol

[Traducción al castellano]

El divendres 31de juliol va tenir lloc l’assemblea d’afectats pel nou ERO de NISSAN. La Secció Sindical de CGT va convocar als companys que van ser afectats per l’ERO de NISSAN, independentment de la seva afiliació sindical o de si no estan afiliats, per a informar-los dels passos que individualment han de seguir i dels que podrem realitzar de manera col·lectiva.

En aquest sentit es van tractar els següents punts:

* Creació de la COORDINADORA D’AFECTATS DE NISSAN.

* Assessorament jurídic individual de cada treballador.

* Presentació de recurs contra l’aprovació de l’ERO.

* Estudiar les possibles denúncies quant a la manipulació de l’afectació de l’ERO.

Dintre de la coordinadora d’afectats, concretarem noves dates per a l’aprovació d’un calendari de mobilitzacions. En aquest aspecte volem recalcar que els afectats per l’ERO som tots companys que han tingut la desgràcia de ser triats per al seu acomiadament.

En aquesta convocatòria els companys van poder demostrar el seu rebuig a com s’havia "seleccionat" al personal acomiadat, denunciant manipulacions i discriminacions per diversos motius. També vam poder comprovar la persecució que havíen tingut els treballadors afiliats a la CGT.

A nivell de sindicat emprendrem les accions legals necessàries per a mostrar la discriminació que els treballadors afiliats a aquest sindicat han tingut cap a la seva llibertat sindical.

Una vegada acabada l’assemblea vam realitzar una manifestació en Direcció al Departament de Treball, on vam mostrar el nostre rebuig a la aprovació de l’ERO i així ho vam fer saber al Director General de Relacions Laborals.

Més info sobre el tema i INFORMACIÓ ADVOCATS PER A ACOMIADATS NISSAN:

http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article3119

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS