Acció festiva de l’assemblea de PDI i PAS per denunciar, també amb humor, la mercantilització

Publicidad

[Traducción al castellano]

L'assemblea de PDI i PAS continua portant al carrer la problemàtica al voltant de Bolonia, trencat així el cercle&nbsp de desinformació que sistemàticament es vol imposar a les darreres movilitzacions en defensa de la universitat pública.

En aquesta ocasió en una original&nbsp i divertida&nbsp iniciativa, els membres de l'assemblea (que cada vegada duen a terme accions més treballades i vistoses), proposaren el passat dissabte, una «fotografiada» popular contra Bolonya. Les persones anònimes o conegudes que ho volien, es podien fer fotos sota un globus de comic amb lemes com: «Bolonya?, no we can't», «Bolonya 2 Joggo bonito 6» o «L'educació no és un be de consum» entre d'altres, portant al carrer la problemàtica sobre l'obertura d'un nou mercat que s'ens ven com una revolució pedagògica.

Amb aquesta iniciativa al voltant d'un centenar de persones mostraren el seu suport a la iniciativa, de diferents edats i condicions pero tots amb un fil comú evitar l'invasió d'una de les darreres parcel·les de llibertat que el capital ens ha deixat sense embrutar (del tot) i mostrar al públic que Bolonia és una problemàtica transversal i no solament d'universtats&nbsp o educació.

Podeu veure totes les fotos aquí: http://assembleapdipas.universidadpublica.net/ca/fotomato

No descarten més accions d'aquest tipus, però continuaràn recolzant en primera linea, com sempre fins ara, les movilitzacions estudiantils.

Desde Kaosenlared felicitem al col·lectiu de Personal docent i&nbsp investigador i Personal d'administració i serveis que porten l'assemblea, per la seva iniciativa i també per la seva implicació i per la seva voluntat de sumar esforços en un col·lectiu de vital importància per la lluita contra Bolonia.

Estudiants, PDI i PAS: Podem aturar Bolonya i ho farem.

Kaos.Stop Bolonya

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More