7 Aniversari del Kasalet 31 de Març 2012

7 Aniversari del Kasalet

(Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney)

18h : Exposicio campanyes dels diversos colectius que participen al kasal

19h : Passi del video i xerrada de les activitats i funcionament aquest ultim any

20h : Musica en directe amb «Mateolika»

21h : Brindis d’aniversari

22h : Karaoke fins les 00h

Us esperem!!!

C/Societat nº 4 Terrassa

kasalet.org / infor@kasalet.org


7è ANIVERSARI del KASALET

KASAL OKUPAT I AUTOGESTIONAT JOAN BERNEY

MARÇ 2005 – MARÇ 2012

-7 anys de Kasal, 7 anys atacant la propietat i el capital-

 

Aquest mes de març del 2012 celebrem que arribem al setè any de vida del Kasalet. Això vol dir que l’espai és un projecte útil, sòlid i necessari i que és gràcies a tots els col·lectius i persones, que l’omplen de contingut, de lluita i d’activitats, que fan possible aquesta realitat dissident i anticapitalista.

Volem agrair i reconèixer l’activitat realitzada als col·lectius que utilitzen el Kasalet, com Solidaritat Antirepressiva de Terrassa que l’utilitza com a punt de reunió cada dilluns i organitzen xerrades i sopadors cada dos divendres. La distribuïdora alternativa “La Bruixa” que hi té el seu punt de venda i difusió obert cada dia i que també obre la kafeta tots els dimecres i diversos diumenges també amb projeccions de cinema. La gent de les cases okupades, que gestionen la kafeta per despeses de rehabilitació o de defensa judicial, especialment la casa okupada Kan Krisi que obre tots els dijous i projecta el “Contrainfos TV” i també alguns dissabtes i diumenges oferint xerrades, documentals i sopadors. El col·lectiu Obsidiana que ha realitzat diverses xerrades sobre paganisme i actes relacionats amb la naturalesa, celebració solsticis i equinoccis,… El col·lectiu Acció Autònoma que s’hi reuneix cada dimecres, realitza les xerrades de les seves campanyes, alguns tallers o cursos, sopadors,… i també s’encarrega de coordinar les activitats dels col·lectius del Kasal i organitzar el funcionament de l’espai.

I per suposat, també volem agrair a totes les persones d’altres col·lectius, i també a nivell personal, que han col·laborat o col·laboren amb la seva assistència o participació dels actes que es realitzen ja que també és gràcies a elles que el Kasalet avança en la lluita.

I parlant de lluita no volem caure en celebracions buides de reivindicació i contingut, defensem la postura que el Kasalet és una eina que ens ha d’ajudar en la lluita per enderrocar al capitalisme, i no una finalitat en sí mateixa. Per tant aquest més de març, a més de celebrar el setè aniversari, hem organitzat una campanya per denunciar el sistema patriarcal, les desigualtats de gènere i les agressions sexistes sota el lema “Ni una més!” 

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS