15 de gener, 10’30 h, Ciutat de la Justícia, BCN: Prou desnonaments oberts!

Publicidad

DIMARTS 15 DE GENER

10:30 HORES

CONCENTRACIÓ DAVANT DE LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA DE BARCELONA

RODA DE PREMSA PER PRESENTAR DEMANDA DE REUNIÓ DE LA PLATAFORMA Prou Desnonaments Oberts amb la JUTGESSA DEGANA, sra. Mercè Caso. CONCENTRACIÓ DE SUPORT DE TOTES LES ENTITATS I COL·LECTIUS ADHERITS.

 

NOTA DE PREMSA

A partir de l’ordre emesa per la degana de la Ciutat de la Justícia el darrer 2018, s’ha estès a arreu del territori la pràctica del desnonament obert. Un desnonament que s’executa sense data ni hora fixa, vulnerant la llei i agreujant una situació que ja era insostenible davant l’emergència habitacional que assola la ciutat.

La determinació del dia i hora no és una decisió arbitrària, està recollida en tots els articles de la Llei d’Enjudiciament Civil, i respon a la necessitat d’evitar més sofriment a les famílies que ja estan en situacions extremes.

Des del moviment per l’Habitatge llencem una campanya amb la finalitat d’eliminar aquesta pràctica, reunint tots els col·lectius que lluiten per un habitatge digne a Barcelona sota una mateixa plataforma. Amb el suport de més de 200 associacions, sindicats i col·lectius, demanem al deganat de la Ciutat de la Justícia que s’atengui a la llei i revoqui els desnonaments en obert.

El proper Dimarts 15/01 convoquem als mitjans a les 11:00 h a la Ciutat de la Justícia per presentar el manifest i convocar a la jutgessa degana, Mercè Caso, a una reunió per finalitzar amb aquesta pràctica.

 

manifest ProuDesnonamentsOberts:

https://proudesnonamentsoberts.wordpress.com

proudesnonamentsoberts@gmail.com

 

els desnonaments en obert són il·legals

 

También podría gustarte

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More