kaosenlared.net

sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
Joan

Joan

 

En aquest moment del projecte ens trobem forts i amb ganes. Lluny d’abandonar-lo, volem reforçar el que millor sabem fer: trobar-nos, prendre, fertilitzar, construir, autoorganizar-nos, revitalitzar aquest espai, … Més de 25 activitats aquest cap de setmana!
Martes, 12 Febrero 2013 14:46

Can Piella tampoc dimitirà

El projecte de Can Piella torna a estar amenaçat de desallotjament cautelar a partir del proper 15 de febrer. Tanmateix, el col·lectiu de veïns i veïnes que li dóna vida des de fa tres anys i mig es mostra més determinat que mai a seguir donant un ús social a la masia.
Can Piella, conjuntament amb la ASAC, la PAH, Repoblació i ODG proposa, per al proper Dissabte 13 d'octubre dia d'acció Global, una manifestació camperola en defensa del ús col·lectiu del territori i del patrimoni, contra l'especulació, demanant a més a més la revocació de l'ordre de desallotjament
Aquest any comptem amb més de 20 xerrades i tallers a més a més d'un espai nou per a debatir i compartir coneixements. Aquest espai tractarà les temàtiques que entre tots vosaltres hàgiu decidit com les més interessants i/o relacionades amb l'autogestió. Aviat penjarem a la web alguns temes que plan
La Caixa un cop més utilitza el seu poder per silenciar protestes en contra seva, el 15-M ha estat copant les portades dels mass media durant tota la acampada però casualment tant bon punt comença l'acció #occupymordor els mèdis callen.
El, dia 22/05/2012, l’Assemblea de l’acampada al rectorat de la UPC, la qual engloba diverses assemblees d’Escola, estudiants i col·lectius, va decidir, de manera consensuada, continuar ocupant els jardins del rectorat i perllongar així, l’ocupació que s’inicià el 14/05/2012.
El Banco Central Europeo (BCE) y el Banco de España están organizando directamente y bajo una estricta confidencialidad la reunión mensual del consejo de gobierno que la institución celebrará el 3 de mayo en Barcelona. Se celebrará en el palacio de congresos del Forum.
Marta Plasència assegura que aquest acte ha afectat tota una família. A més, ha assegurat tenir un vídeo que demostra que “un mosso va ser qui va acostar el contenidor cremant al cotxe”.
Miércoles, 29 Febrero 2012 18:14

Convocatòries assemblea ocupació del Rectorat.

Després d'una manifestació amb més de 70.000 persones la més gran en els últims 25 anys que haguem organitzat, tot i patint altre cop la brutalitat policial amb alguns companys ferits hem ocupat el Rectorat i no pensem marxar!
Martes, 21 Febrero 2012 19:08

Festa d'hivern a Can Piella dissabte 25-F

La festeta d'hivern de Can Piella ja arriba!! Així que us convidem a venir el proper dissabte dia 25 de febrer a partir de les 11h del matí. Hi haurà poesia, dança, clown 6 concerts i dj's!